Ontwikkeling
Advies
Beheer

Ontwikkeling

Profero Vastgoed is een dynamisch vastgoedbedrijf waar de nadruk ligt op (her)ontwikkeling van vastgoed. We ontwikkelen en beheren vastgoedprojecten voor eigen rekening en risico, maar ook voor, en samen met andere partijen.

Onze partners zijn particulieren, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten en in het bijzonder zorginstellingen en woningcorporaties.

Deze laatste twee groepen zijn erg belangrijk in de missie en strategie van Profero Vastgoed. De sectoren waarin deze groepen zich bevinden zijn de laatste jaren volop in beweging. De vastgoedontwikkelingsvraagstukken worden hierdoor steeds complexer.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat om op een professionele wijze invulling te geven aan deze maatschappelijke vastgoedopgaven.

Profero vastgoed – 

“Uw partner in vastgoed en meer”


Advies

Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in het gehele proces van ontwikkelinitiatief naar realisatie en beheer van hun vastgoedproject. Met onze kennis en ervaring zijn wij in staat het volledige proces aan te sturen waarbij alle belangen van de betrokken partners in ogenschouw worden genomen.

Binnen de projectkaders bewaken wij de kosten, planning en kwaliteit. Onze mensen leveren een inhoudelijke bijdrage en zijn ook inzetbaar om op interim basis uw tijdelijke vacature in te vullen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor advies op alle proces en projectgerichte deelvraagstukken zoals haalbaarheidsonderzoeken, technische due diligence, beheerplannen, directievoering en toezicht.

Beheer

Profero Vastgoed beheert en verhuurt alle mogelijk objecten zoals woningen, kantoren, winkels, winkelcentra en gemengde complexen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het beheer van uw VVE. Onze klanten zijn hoofdzakelijk particuliere-, institutionele beleggers en woningbouwcorporaties. Wij zijn de specialist als het gaat om het beheren van zorgvastgoed. De gebouwen in onze portefeuille lopen uiteen van een woongebouw voor groepswonen tot een AHOED.

Saint-Denis, Tilburg

Met onze pro-actieve aanpak nemen wij onze opdrachtgevers de zorg voor hun vastgoed uit handen. Wij geloven in maatwerkoplossingen gericht op de specifieke situatie.

Het beheren van vastgoed betekend aandacht gebouweigenaar maar zeker ook de (potentiele) huurder. Door met partijen in contact te blijven zijn kun je makkelijk inspelen op wensen en of wijzigende omstandigheden. Daardoor kunnen wij onze opdrachtgevers blijvend ontzorgen.

Projecten

Beek en Donk

Aan de zuidzijde van de kern Donk realiseren wij 28 koopwoningen in het nieuwbouwplan de nieuwe hees. Op deze unieke locatie op de hoek van de lage heesweg en de ijsweg worden 12 rijwoningen, 4 hoekwoningen en 12 twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd.

Lage Mierde

We realiseren in totaliteit 15 woningen in nieuwbouwplan Hasselt II   Het plan biedt een variëteit  aan woningen. Zo zijn de rij- en hoekwoningen onderverdeelt in verschillende blokken, een blok van 6, een blok van 4 en een blok van 3, met verschillende kavelgroottes.. Daarnaast zijn er 2 kavels ten behoeve van 2 twee-onder-één-kapwoningen. Deze diversiteit in de woningen draagt bij aan een mooie dorpse uitstraling.

Moergestel

In opdracht van woningcorporatie Woonwijze uit Vught hebben wij dit plan ontwikkelt. De eerste fase is inmiddels gerealiseerd. Het alzijdige bouwblok is uitgevoerd in een eigentijdse architectuur met een traditionele basis. Het gebouw bestaat uit grondgebonden woningen en appartementen.

Vught

Een combinatie van nieuwbouw en een grootschalige renovatie van drie bestaande flats vormen de basis van dit prachtige project. Een mix van woningen voor senioren, groepswonen voor mensen met een beperking en maatschappelijke functies is het resultaat. Wij hebben hier het projectmanagement voor onze rekening genomen.

Contact

013-5043765

info@proferovastgoed.nl

Langvennen Oost 21

5061 DC Oisterwijk

013-5043765